Женский клуб здоровья : Journal

Искусство интуиции и здоровье
Вечная мудрость: понятие здоровья в истории
Познай свою сущность: астрология и здоровье
Карты таро и здоровье: критический анализ
Искусство интуиции и ваше тело

Здоровье составляет основу счастья. Оно оказывает самое непосредственное влияние на все важнейшие аспекты жизни и деятельности человека - на то, как мы любим, как работаем, как познаем мир. Здоровье определяет то, кем мы являемся, как относимся к себе и другим людям.

Наше отношение к силе и красоте своего тела определяет то, как мы живем.

В сущности, наше здоровье предопределяет наше отношение к высшим и вечным ценностям. Мы хотим прожить долгую и счастливую жизнь, полную смысла и свершений.

Здесь мы покажем, как искусство интуиции способно помочь вам обрести совершенное здоровье. Мы верим, что астрология, карты таро и собственная интуиция способны наделить вас новыми знаниями, дать вам подлинное понимание и помочь овладеть практиками, наиболее благоприятными для вашего здоровья.

Сопровождая вас в этом путешествии, мы вскроем забытые пласты древней мудрости, позволяющие достичь здоровья и благополучия. В нашем мире, ориентированном на результат и успех, мы оцениваем себя не по тому, какие мы есть, а исходя из того, чем мы владеем или чего достигаем.

9 рад для тих, хто втомився від гри в покер

Ловили ви себе на думці, що сьогодні ви не хочете сідати за столи? Чи намагалися ви знайти всілякі причини, щоб за них не сідати, або, може, пересиливши себе, ви все ж починали Гринда, але відчували нудьгу і нездатність зосередитися на грі в покер? Не все так погано, ймовірно, що ви просто втомилися.

Насправді, головна небезпека тут — втратити впевненість в тому, що яка гра в покер вам підходить. Один з головних постулатів — принцип «Гра однаково несправедлива до всіх» — змушує думаючого гравця сумніватися, в першу чергу, в собі, і вже потім в усьому іншому. Це може бути корисно для розвитку, але, коли ми говоримо про втому, — тут все трохи складніше.

Ми досить точно відчуваємо фізичну втому. М’язи, будучи майже на межі, звернуться до нас, і повідомлять, що пора відпочивати. Якщо ми їх не будемо слухати, то, як багато любителів спорту знають, вони перестають працювати ефективно, розосереджуючи навантаження по мишцам- «сусідам». Це загрожує травмами, неправильним розвитком і навіть деякими хворобами. Загалом, нікому не побажаєш! Однак психологічна втома може залишатися непоміченою набагато більший час. Наслідки ж нічим не менш небезпечні.

Є якийсь сарказм в тому, що психологічне навантаження це нагорода за те, що ви кращий в своїй справі. Припустимо, що ви Гринда днями і ночами і ще витрачаєте годин по п’ятнадцять-двадцять на тиждень на навчання і вдосконалення гри. Справедливо припустити дві речі: що, по-перше, ви професійно підходите до справи, і ті зусилля, що ви витрачаєте, ви хочете витратити з найбільшою ефективністю для своєї гри; що, по-друге, кожен день, нехай і схожий на попередній, але ви зустрічаєте нове, як за столами, так і в житті поза ними. Вам просто необхідно реагувати на всі ці зміни! Зрозуміло, ви будете витрачати на це свої сили, і тепер немає нічого дивного в тому, що ви втомилися. Інша справа, що ваше прагнення підвищити ефективність роботи буде вимагати результатів, які по вашим уявленням відповідні витраченим зусиллям. І ось тут виникає проблема, адже покер не зовсім справедливий в питаннях оплати праці. З цим ми нічого не можемо зробити, але ми можемо спробувати розібратися з постійною психологічним навантаженням.

Для ледачих: Відпочиньте від гри
Зробіть собі вихідний. Повинно бути, у вас є заняття, яким ви любите займатися. Ймовірно, якщо ви Гринда столи, то ви робите це з якоїсь причини, наприклад, щоб не працювати на звичайній роботі. Якщо навіть ви згрішили, називаючи гру «роботою», то у гри є одна особливість, через яку вам ні в якому разі не можна повертатися за столи: коли ви втомилися і не любите вашу роботу, але приходьте на роботу, тому що вам треба відсидіти робочий день — ви отримуєте зарплату за ці вимучені години (і я сумніваюся, що вона справедлива в цьому контексті). Однак, коли ви втомилися і не любите гру, але сідайте за столи, тому що вам треба награти n-рук в день — ви не отримуєте фіксованої плати (можна забути про ваш $ / год — він може сильно відрізнятися, коли ви не в формі ), або якихось надбавок за те, що ви «таки сіли». Багато хто знає, що при відсутності мотивації прийняття рішення — це справа не з приємних. Загалом, ви втрачаєте дeньгі через те, що не сидіть за столом, але ви ризикуєте втратити ще більше, якщо сядете.

озирніться навколо
Більш комплексний спосіб, що вимагає внутрішньої роботи. Ймовірно, найдієвіший, нехай і неоднозначний. Було б чудово, якби гра була для вас завжди на другому місці. Кожен раз ви б могли сказати, що є прекрасне перше місце, яке я дуже люблю, і окремо — на другому місці — є гра, яка допомагає жити тим життям, яку ти кохаєш. Найчастіше, коли ви пригнічені втомою, дуже важко озирнутися навколо і намагатися знайти яскраві речі. Якщо, зрозуміло, ви вже не знаєте що шукати. Хорошим прикладом буде кохана людина, або, теж непогано, вихованець. Ви ж знаєте, де їх знайти, і що вони можуть привнести у ваше життя — прекрасно, адже це те, що ви так любите. Кілька гравців з форумів 2 + 2 згадували, що, згідно з їхніми спостереженнями, «відчуття впевненості і щастя в грі безпосередньо залежно від того, наскільки ви впевнені і щасливі поза столів». Так що покер просто доповнює те життя, яким ви живете. Особисто у мене виникають сумніви, коли я думаю про те, чи може гра повністю заповнити мене. Ймовірно, будуть люди, які будуть вважати інакше.

Грайте смачніше
Цей спосіб найбільш підійде тільта-стійким гравцям, які не вважають втома якоюсь проблемою, але відчувають певний дискомфорт. Головне тут не намагатися змінити свою гру. Всі ми знаємо, що зміна тенденцій своєї гри в залежності від психологічного стану — це і є Тільт. Втома тут є лише однією з його можливих причин, причому проявлятися вона буде теж по-різному. Згодом у гравця з’являться маркери того, що він втомився. Наприклад, у нього різко погіршується зір, або він стає дратівливим через деякий кількість годин за столами. В цьому випадку різноманітність може стати вирішенням проблеми. Скоротіть кількість дій, яке ви приймаєте в хвилину. Думаю, що було б логічно пожертвувати парою столів на екрані, якщо ви хочете отримати максимальну користь з решти — хоча б на час. Закривши їх, ви відчуєте, що у вас з’явився вільний час, і його, звичайно, потрібно кудись витратити. Щоб не втрачати концентрацію — не відволікайтеся на сторонні речі, а задумайтеся над тими речами, про які раніше не думали під час гри. Наприклад, намагайтеся знайти додаткові Рідс на опонента — це завжди корисно. Автопілот ж — не дуже корисний.

Працюйте над своєю грою
Втома від гри є частим симптомом відсутності роботи над грою. Очевидно, що для тих, чия гра є статичною і не має розвитку — схожі споти будуть практично не відрізнятись, і значить, і одноманітними. Навряд чи ви будете відчувати інтерес до одного й того ж моменту у фільмі, якщо він буде повторюватися раз за разом до самого кінця. Тут щось схоже, нехай і більш складне. Ймовірно, одного разу ви досягнете верху розвитку своєї гри і тоді ви зможете не витрачати сил на її розвиток, адже воно неможливе! При цьому, якщо це буде супроводжуватися хорошою дистанцією — у вас будуть і дeньгі. В цьому випадку, вам не потрібні ніякі поради. Ви просто втомилися від покеру і вам хочеться зайнятися чимось іншим — це навіть добре, що ви слухаєте себе.

Зіграйте наживо
Зараз я не закликаю нікого до нелегальної діяльності, але ви все ще можете відправитися в офіційні ігрові зони або пограти закордоном. Загалом, весь легальний оффлайн світу — ваш. З точки зору правил і ймовірностей — це все та ж гра, але у неї є свої особливості, які можуть перемогти втому, хоча б на перший час. Ви можете спілкуватися з іншими гравцями, розглядати їх, можете писати смски і грати в ігри на вашому смартфоні — адже все там відбувається досить повільно. Це непоганий варіант для тих, хто перепробував все на світі. Зрештою, онлайн-покер — підвид покеру живого. Є ті, хто говорить, що жива гра — це особлива атмосфера. Заодно понатаскаете себе в навичках спілкування.

Малоймовірно, але це може бути хворобою
Якщо в дитинстві батьки не могли за вами догнати, потім — уже в учнівські роки — вам постійно діставалося від вчителів і викладачів за всякі дрібниці і нездатність вивчити і двох рядків з вірша, а зараз ви не можете всидіти за столами і п’ятнадцяти хвилин — можливо, що вам слід звернутися до фахівця. Ймовірні хвороби: неуважність уваги; синдром дефіциту уваги і гіперреактивності; і т.д. — хоча особисто я не особливо вірю в те, що це справжні хвороби, а тих, хто їм піддається — потрібно вважати хворим. Просто риса характеру. Так чи інакше, є вироблене лікування — а це може допомогти.

змініть дисципліну
Відомий факт: безлімітний холдем не є єдиним форматом гри в покер. Безумовно, це досить весела гра, але є й інші. Якщо ви втомилися від нього, то вам просто слід пограти омаху, або, наприклад, в китайський покер. У них теж є свої переваги. Нерідкі випадки, коли, досягаючи просвітлення в інших дисциплінах, гравці поверталися назад і розривали поля.

Будьте ближче до друзів-гравцям
Якщо навіть ви занудьгуєте, то ви завжди можете спілкуватися з вашими друзями, які теж грають. Обговоріть з ними важливі моменти, поділіться успіхами, і спробуйте вислухати те, що вони вам скажуть. Чужі думки бувають цікаві, особливо в тих випадках, коли від своїх тхне однотипністю і автоматизмом. Цей спосіб виразно можна використовувати для превентивних заходів по скороченню психологічного навантаження.

Не бійтеся!
Не бійтеся втоми. Це щось на зразок ймовірностей в грі. Ви нічого не можете з нею зробити. Важливо, що ваші опоненти теж нічого не можуть з нею зробити.

Комментарии запрещены.

  • Пляжные рубашки и их преимущества
    23.04.2024
    Пляжные рубашки и их преимущества

    Пляжные рубашки - это неотъемлемый элемент летнего гардероба, который сочетает в себе практичность и стиль. В этом тексте мы рассмотрим, почему пляжные рубашки столь удобны и популярны среди пляжных любителей. 1. Защита от солнца: Одним из главных преимуществ пляжных рубашек... 

  • Привлекайте внимание и укрепляйте бренд: значение бизнес-сувениров с логотипом
    09.04.2024
    Привлекайте внимание и укрепляйте бренд: значение бизнес-сувениров с логотипом

    В мире бизнеса, где конкуренция беспрерывно растет, важно выделиться из толпы и запомниться вашим клиентам. В этой борьбе за внимание нельзя недооценивать силу эффективного маркетинга. Одним из наиболее эффективных и недорогих способов продвижения вашего бренда являются...