Жіночий клуб здоров'я: Journal

Мистецтво інтуїції та здоров'я
Вічна мудрість: поняття здоров'я в історії
Пізнай свою сутність: астрологія та здоров'я
Карти таро та здоров'я: критичний аналіз
Мистецтво інтуїції та ваше тіло

Здоров'є становить основу щастя. Воно безпосередньо впливає на всі найважливіші аспекти життя і діяльності людини - на те, як ми любимо, як працюємо, як пізнаємо світ. Здоров'я визначає те, ким ми є, як ставимося до себе та інших людей.

Наше ставлення до сили та краси свого тіла визначає те, як ми живемо.

По суті, наше здоров'я зумовлює наше ставлення до вищих та вічних цінностей. Ми хочемо прожити довге та щасливе життя, повне сенсу та звершень.

Тут ми покажемо, як мистецтво інтуїції здатне допомогти вам знайти досконале здоров'я. Ми віримо, що астрологія, карти таро та власна інтуїція здатні наділити вас новими знаннями, дати вам справжнє розуміння та допомогти опанувати практики, найбільш сприятливі для вашого здоров'я.

Супроводжуючи вас у цій подорожі, ми розкриємо забуті пласти стародавньої мудрості, що дозволяють досягти здоров'я та благополуччя. У нашому світі, орієнтованому на результат та успіх, ми оцінюємо себе не за тими, які ми є, а виходячи з того, чим ми володіємо або чого досягаємо.

15 секретів щасливого сімейного життя

Кожна дівчина, яка бажає одружитися, мріє про те, щоб її шлюб був щасливим. І багато хто замислюється над тим, як втілити мрію про безхмарне щастя в реальність. Психологи не раз писали різні поради та рекомендації, розглядаючи подружнє життя під мікроскопом, проте куди більше довіри ми відчуваємо до реальних джерел порад, які на своєму досвіді знають, що таке шлюб і як зробити його щасливим. Ми зібрали для вас поради від реальних жінок, чиє сімейне життя може стати чудовим прикладом успішного союзу у всіх його проявах.

1. Менше сліз!

Намагайтеся якомога рідше плакати за свого чоловіка. Це стосується інших сильних негативних емоцій. Поступово така емоційна і відразлива поведінка перетворить вас на сварливу дружину з анекдотів та комедій. Такі жінки не можуть створити сімейне щастя, вони навіть не здатні вберегти своє власне. А як ми знаємо за казками, такі жінки залишаються у розбитого корита в прямому та переносному значенні слова.

2. Будьте зразковою господаркою

Намагайтеся утримувати ваше сімейне гніздечко у максимальній чистоті. Не варто розслаблятися і пускати домашнє господарство на самоплив – повірте, якщо жити в багнюці не подобається вам, то не сподобається і вашому чоловікові. Затишний будинок – це основа сімейного щастя, його відправна точка. Подбайте про те, щоб у вас і вашого чоловіка було місце, куди хочеться повертатися з радістю та задоволенням.

3. Слідкуйте за собою

І робіть це завжди. Ніщо більше не відштовхує чоловіка від жінки, ніж брудне волосся, недоглянутий вигляд та відсутність епіляції. Подобайтеся собі, і ви завжди подобатиметеся своєму чоловікові – для цього потрібно лише трохи постаратися, але результат того вартий!

4. Не зациклюйтесь на зовнішності

Тримати себе у формі – не означає проводити цілий день за сеансами макіяжу, укладання та самолюбування. Пам’ятайте, що зовнішність не замінить вашого чоловіка теплої душевної бесіди, а постійне хвилювання з приводу зовнішнього вигляду може дратувати.

5. Не дивуйтесь знакам уваги

Кожне ваше здивоване “Що сталося?” або недовірливе «З чого це раптом?» у відповідь на букет квітів змушує вашого чоловіка засумніватися, що його знаки уваги вам приємні і взагалі потрібні. Сприймаючи кожен щирий порив невдоволено і з побоюванням, ви ризикуєте назавжди позбавити себе радості приємних сюрпризів.

6. Не відмовляйтеся від сексу

Стреси, втома чи взаємне непорозуміння не повинні стати причиною роздільних спалень та холодного ліжка для подружжя. Навіть якщо вам здається, що секс у ваших стосунках займає не перше, і навіть не друге місце, насправді його відсутність лише перша тріщина у вашому сімейному щастя, яка загрожує розверзнутися в пропасть між колись люблячими людьми.

7. Не соромтеся у ліжку з чоловіком

Будучи його законною дружиною, ви маєте право не тільки бути з ним, але й виконувати його та свої таємні фантазії. Розслабляйтеся та отримуйте задоволення від сексу. Не обмежуйте себе соромом або незручністю – у шлюбі, а тим більше в подружній спальні їм не місце!

8. Припиніть ображатися

Звичайно, якщо привід серйозний, то вдавати, що все гаразд, не варто. Але ображатися на чоловіка щодня через дрібниці теж не потрібно. Як мінімум, це дуже дратує. Уявіть, якщо ваш коханий почне поводитися так само!

9. Не лайте чоловіка за розтрати

Запам’ятайте, що вічне осуд і постійні моралі – це перший клин між вами. Якщо ваш чоловік витратив велику суму на подарунок, свою забаганку або просто в магазині, не варто кричати на нього і звинувачувати в непрактичності. Сприймайте помилки інших спокійно, а якщо це подарунок та ще й вам, то прийміть його з радістю, утримавшись від нотацій з приводу його вартості.

10. Не перегинайте з демонстрацією своєї слабкої сторони

Бути тендітною та ніжною жінкою приємно та зручно, проте абсолютно безпорадна дружина не здатна втримати біля себе чоловіка. Будьте багатогранною, вмійте показати свою вразливість та потребу у турботі, але водночас не бійтеся бути ініціативною, сильною та самодостатньою.

11. Хваліть свого чоловіка

Навіть така дрібниця, як прибирання квартири або покупки в супермаркеті, заслуговують на похвалу. Не говоріть фраз про те, що він і так мав це зробити. Повірте, похвала діє куди ефективніше навіть найрезонніших повчань.

12. Нехай спальня залишається спальнею

Багато пар перетворюють своє любовне гніздечко на кухню, їдальню, кабінет та ігрову в одному місці. Залишіть цю кімнату (або хоч би ліжко) місцем, де немає рутини і докучливого побуту. Нехай у цьому куточку вашого будинку завжди панує кохання та романтика.

13. Вчасно обговорення ваших проблем

Не тримайте в собі негативних емоцій – якщо вам є що сказати, кажіть. Не треба натякати і ходити навколо та навколо. Запам’ятайте, жінки, чоловіки не вміють читати ваші думки, та й сприйняти хитромудрий натяк їм теж не так вже й легко. Своєчасне вирішення ситуації – це запорука довіри та взаєморозуміння у сім’ї.

Comments are closed.

  • Вибір жіночої еротичної білизни: від інтимності до самовираження
    26.04.2024
    Вибір жіночої еротичної білизни: від інтимності до самовираження

    Жіноча еротична білизна завжди була не лише предметом практичного використання, але й символом сексуальності, жіночності та інтимності. Вона перетинає межі між функціональністю і естетикою, між задоволенням і самовираженням. Вибір еротичної білизни є особистим і відображає... 

  • Вплив суспільства на розвиток анорексії у жінок
    28.01.2024
    Вплив суспільства на розвиток анорексії у жінок

    Анорексія, розлад харчування, який впливає не тільки на фізичне, але і на психічне здоров'я, часто пов'язується з соціокультурними аспектами сучасного суспільства, особливо у відношенні до жінок. Ця стаття розглядає вплив стереотипів та соціокультурних тисків на розвиток...