Жіночий клуб здоров'я: Journal

Мистецтво інтуїції та здоров'я
Вічна мудрість: поняття здоров'я в історії
Пізнай свою сутність: астрологія та здоров'я
Карти таро та здоров'я: критичний аналіз
Мистецтво інтуїції та ваше тіло

Здоров'є становить основу щастя. Воно безпосередньо впливає на всі найважливіші аспекти життя і діяльності людини - на те, як ми любимо, як працюємо, як пізнаємо світ. Здоров'я визначає те, ким ми є, як ставимося до себе та інших людей.

Наше ставлення до сили та краси свого тіла визначає те, як ми живемо.

По суті, наше здоров'я зумовлює наше ставлення до вищих та вічних цінностей. Ми хочемо прожити довге та щасливе життя, повне сенсу та звершень.

Тут ми покажемо, як мистецтво інтуїції здатне допомогти вам знайти досконале здоров'я. Ми віримо, що астрологія, карти таро та власна інтуїція здатні наділити вас новими знаннями, дати вам справжнє розуміння та допомогти опанувати практики, найбільш сприятливі для вашого здоров'я.

Супроводжуючи вас у цій подорожі, ми розкриємо забуті пласти стародавньої мудрості, що дозволяють досягти здоров'я та благополуччя. У нашому світі, орієнтованому на результат та успіх, ми оцінюємо себе не за тими, які ми є, а виходячи з того, чим ми володіємо або чого досягаємо.

7 речей, які ви не зміните у чоловікові

Ідеальних людей не буває, і навіть у чудовому хлопці є щось, що хотілося б поміняти. Щоб недоліки не зруйнували кохання, навчіться їх приймати.

Скільки жінок занапастила шалена думка: «Я зможу його змінити». Ця помилка не зміцнить ваші стосунки. Ось список речей, які не потрібно намагатись змінити.

1. Звички

Звички

Вас нервують його погані звички: він кусає нігті або розкидає шкарпетки вдома. І якщо ви почнете його виховувати, навряд це допоможе. Звичка може зникнути, тільки коли він сам захоче її позбутися. І для цього потрібно докласти зусиль.

2. Почуття стилю

Як часто ми зустрічаємо у магазині чоловіків, яким дружини купують речі. Він лише невпевнено міряє та платить. Почуття стилю чоловіка не зміниться від того, що ви підбираєте одяг. На початку відносин це працюватиме, але потім він все одно повернеться до тих речей, які вам не подобаються. Цього ви не зміните.

3. Релігія

Небезпечно намагатись змінити релігійні погляди людини. Чи проповідуватимете ви атеїзм, що Бог є, чи сумніватися в його вірі – цим ви тільки зіпсуєте стосунки. Не втручайте у стосунки вашого чоловіка з найвищими силами.

4. Сім’я

Ви вже добре вивчили його сім’ю, але не слід змінювати його стосунки з батьками. Не важливо, яка у вас мета – зробити ці відносини теплішими або прохолоднішими – у вас нічого не вийде.

5. Цінності

Ви не зможете змінити сприйняття світу та пріоритети дорослої людини, оскільки це найважливіша частина особистості. Він не змінюватиме свої цінності, тому що ви з ним не згодні. Якщо ваші цінності кардинально протилежні, краще розлучитися.

6. Спілкування

Стиль спілкування у кожної людини різний. Ви можете намагатися покращити зв’язок, але будьте готові до того, що доведеться адаптуватися. Якщо вам дуже потрібно розповідати все, що сталося з вами за день, а чоловік хоче розмовляти рідше, шукайте компроміс. Примушуючи його спілкуватися проти волі, ви не покращите стосунки.

7. Інтереси

Вивчення нового разом чудово зближує. Але партер може мати захоплення, які ви не поділяєте: футбол, рибалка, комп’ютерні ігри або вечірки. Не змушуйте його кидати свої захоплення, якщо ви хочете, щоб і ваші інтереси ставилися шанобливо.

Кожна людина становить собі уявлення про ідеального партнера. Але оскільки ідеальних людей немає, це уявлення виходить суперечливим, створеним з характеристик кіногероїв, спогадів про перше кохання та стереотипів, що просуваються ЗМІ. Звісно, зустріти у реальному житті таку людину неможливо. Ви можете чекати на нього скільки завгодно, а можете почати стосунки з реальною людиною. І стати щасливими разом можуть лише ті, хто готовий змінювати свої очікування та поведінку заради зближення з коханою людиною.

Перед початком серйозних стосунків проаналізуйте те, що вас у ньому дратує. Поділіть ці якості на дві групи: те, що можна змінити, і те, що не можна. Ви не зміните його віру, характер, зовнішність, уявлення про роль жінки. Якщо ви не готові змиритися з цим, розлучайтеся.

Конфлікт також можуть викликати звички та поведінку. Умовне розкидання шкарпеток та фанатизм від футболу не подобаються багатьом жінкам. Але тут можна щось змінити. Будьте цікаві: цікавтеся його хобі, розповідайте йому про своїх і знаходьте нові захоплення, які можуть сподобатися вам обом. Ідіть на поступки, але не маніпулюйте та не тисніть. Відкрито кажіть, що вам подобається і не подобається, обговорюйте ваші очікування та бажання.

Створюйте ваші сімейні звички та традиції. Ви не всі повинні робити разом. Спілкуйтеся з друзями, займайтеся своїм хобі. Ви і у відносинах залишаєтеся індивідуальністю.

Comments are closed.

  • Вибір жіночої еротичної білизни: від інтимності до самовираження
    26.04.2024
    Вибір жіночої еротичної білизни: від інтимності до самовираження

    Жіноча еротична білизна завжди була не лише предметом практичного використання, але й символом сексуальності, жіночності та інтимності. Вона перетинає межі між функціональністю і естетикою, між задоволенням і самовираженням. Вибір еротичної білизни є особистим і відображає... 

  • Вплив суспільства на розвиток анорексії у жінок
    28.01.2024
    Вплив суспільства на розвиток анорексії у жінок

    Анорексія, розлад харчування, який впливає не тільки на фізичне, але і на психічне здоров'я, часто пов'язується з соціокультурними аспектами сучасного суспільства, особливо у відношенні до жінок. Ця стаття розглядає вплив стереотипів та соціокультурних тисків на розвиток...