Жіночий клуб здоров'я: Journal

Мистецтво інтуїції та здоров'я
Вічна мудрість: поняття здоров'я в історії
Пізнай свою сутність: астрологія та здоров'я
Карти таро та здоров'я: критичний аналіз
Мистецтво інтуїції та ваше тіло

Здоров'є становить основу щастя. Воно безпосередньо впливає на всі найважливіші аспекти життя і діяльності людини - на те, як ми любимо, як працюємо, як пізнаємо світ. Здоров'я визначає те, ким ми є, як ставимося до себе та інших людей.

Наше ставлення до сили та краси свого тіла визначає те, як ми живемо.

По суті, наше здоров'я зумовлює наше ставлення до вищих та вічних цінностей. Ми хочемо прожити довге та щасливе життя, повне сенсу та звершень.

Тут ми покажемо, як мистецтво інтуїції здатне допомогти вам знайти досконале здоров'я. Ми віримо, що астрологія, карти таро та власна інтуїція здатні наділити вас новими знаннями, дати вам справжнє розуміння та допомогти опанувати практики, найбільш сприятливі для вашого здоров'я.

Супроводжуючи вас у цій подорожі, ми розкриємо забуті пласти стародавньої мудрості, що дозволяють досягти здоров'я та благополуччя. У нашому світі, орієнтованому на результат та успіх, ми оцінюємо себе не за тими, які ми є, а виходячи з того, чим ми володіємо або чого досягаємо.

5 ознак готовності до материнства

Якщо ви ще не впевнені, чи готові ви до дітей, перевірте себе нашим чек-листом. Можливо, він допоможе поглянути на ситуацію по-новому і визначитися з непростим вибором.

1. У вас є стабільна пара

Зрозуміло, на світі існує маса сімей з одним батьком, але наявність і батька, і матері дуже важлива для виховання малюка, його прийняття себе та моделей поведінки, які він успадковує. Дитина має отримувати виховання з обох сторін, бачити світ через дві призми світогляду.

Астрологи вважають, що Місяць – це мати, а Сонце – батько, і обидва «світила» необхідні дитині для балансу у його всесвіті.

Саме тому наявність стабільного партнера та усталених відносин – важлива ознака того, що питанню материнства можна давати зелене світло.

2. У вас немає прихованих мотивів

Ваше бажання стати батьком має бути абсолютно щирим та однозначним. Усі сумнівні аргументи на кшталт «пора», «я хочу утримати чоловіка», «скріпити шлюб», «порадувати батьків онуками», «отримати гроші від держави», «знати, що хтось піднесе склянку води на старості» тощо. . повинні залишитися осторонь.

Ваша дитина не виросте щасливою, якщо вона прийшла у світ не за взаємною згодою та бажанням, а з однієї з названих причин. У кращому випадку ви досягнете своєї мети, але дитина залишиться для вас не рідною та коханою людиною, а лише засобом для досягнення бажаного. У гіршому – ваші очікування не виправдаються, і ви залишитеся з дитиною, яку за великим рахунком і не хотіли.

Повір’я, діти таке відчувають, і це сильно відбивається на формуванні їхньої особистості та подальшого життя!

3. Ви готові змінити свій спосіб життя

Народження дитини – це не просто заборона на гулянки до ранку. Його поява докорінно змінює життя жінки та сім’ї, і до цих змін потрібно бути готовими передусім морально.

Основна несподіванка для багатьох мам полягає в тому, що всі їхні слова, дії та рішення тепер мають залежати від потреб дитини та її потреб. І це велика відповідальність.

4. У вас є матеріальна база

Багато хто приймається завзято сперечатися з цим аргументом. Але давайте міркувати серйозно – приказка «дав бог зайчика, дасть і галявину» у житті не працює. Якщо підходити до питання народження дитини усвідомлено та відповідально, хіба наявність грошей на її утримання не є важливим чинником?

Фінансова готовність дасть вам можливість спокійно купувати дитині їжу, одяг, іграшки, ті ж підгузки. У перспективі фінансова база – це гарний дитячий садок, школа, відпочинок, захоплення. Адже ви напевно хочете, щоб у вашої дитини було все, що вона захоче. Якщо так, то про свої матеріальні можливості потрібно думати до зачаття.

5. Ви знаходитесь у сприятливому емоційному стані

Для майбутньої матері надзвичайно важлива гармонія із собою і відсутність стресу. Якщо ви не розібралися, хто ви самі в цьому житті, допомогти зрозуміти це дитині для вас буде набагато складніше.

Якщо ви почуваєтеся повноцінно та щасливо і всерйоз хочете малюка – тоді й варто думати над його зачаттям. Повір’я, ваше щастя та спокій передадуть і вашому чаду!

Comments are closed.

  • Вибір жіночої еротичної білизни: від інтимності до самовираження
    26.04.2024
    Вибір жіночої еротичної білизни: від інтимності до самовираження

    Жіноча еротична білизна завжди була не лише предметом практичного використання, але й символом сексуальності, жіночності та інтимності. Вона перетинає межі між функціональністю і естетикою, між задоволенням і самовираженням. Вибір еротичної білизни є особистим і відображає... 

  • Вплив суспільства на розвиток анорексії у жінок
    28.01.2024
    Вплив суспільства на розвиток анорексії у жінок

    Анорексія, розлад харчування, який впливає не тільки на фізичне, але і на психічне здоров'я, часто пов'язується з соціокультурними аспектами сучасного суспільства, особливо у відношенні до жінок. Ця стаття розглядає вплив стереотипів та соціокультурних тисків на розвиток...