Жіночий клуб здоров'я: Journal

Мистецтво інтуїції та здоров'я
Вічна мудрість: поняття здоров'я в історії
Пізнай свою сутність: астрологія та здоров'я
Карти таро та здоров'я: критичний аналіз
Мистецтво інтуїції та ваше тіло

Здоров'є становить основу щастя. Воно безпосередньо впливає на всі найважливіші аспекти життя і діяльності людини - на те, як ми любимо, як працюємо, як пізнаємо світ. Здоров'я визначає те, ким ми є, як ставимося до себе та інших людей.

Наше ставлення до сили та краси свого тіла визначає те, як ми живемо.

По суті, наше здоров'я зумовлює наше ставлення до вищих та вічних цінностей. Ми хочемо прожити довге та щасливе життя, повне сенсу та звершень.

Тут ми покажемо, як мистецтво інтуїції здатне допомогти вам знайти досконале здоров'я. Ми віримо, що астрологія, карти таро та власна інтуїція здатні наділити вас новими знаннями, дати вам справжнє розуміння та допомогти опанувати практики, найбільш сприятливі для вашого здоров'я.

Супроводжуючи вас у цій подорожі, ми розкриємо забуті пласти стародавньої мудрості, що дозволяють досягти здоров'я та благополуччя. У нашому світі, орієнтованому на результат та успіх, ми оцінюємо себе не за тими, які ми є, а виходячи з того, чим ми володіємо або чого досягаємо.

Відносини зі свекрухою: чи можна потоваришувати з мамою чоловіка і як це зробити?

Конфлікт поколінь – явище, що було у всі часи, і класики різних епох неодноразово описували у романах і п’єсах нескінченні суперечки між батьками та дітьми, а мислителі минулих часів намагалися зрозуміти, чому непорозуміння виникає між найближчими людьми. І якщо навіть діти та батьки часто не можуть дійти спільного знаменника і домовитися, то не дивно, що конфлікти між старшим поколінням та новими членами сім’ї – невісткою чи зятем виникають ще частіше.

Причому якщо протистояння тещі і зятя, багаторазово обсміяне в анекдотах і народних казках, як правило, проходить м’якше і нешкідливіший для молодої сім’ї, то конфлікт між свекрухою і невісткою часто виливається у постійні сварки між молодими та крахом їхнього шлюбу. Але чому саме від відносин свекрухи і невістки так сильно залежить щастя молодої сім’ї? І як налагодити стосунки зі свекрухою, щоб вона стала другом та порадником, а не ворогом?

Основні причини конфліктів між невісткою та свекрухою
Свекруха може розбити молоду сім’ю Жінки більш емоційні, ніж чоловіки, і частіше схильні оцінювати ситуацію та приймати рішення, орієнтуючись насамперед на емоції та почуття, а не на раціональні докази розуму. І саме в цій особливості жіночої психології і криється основна причина конфліктів між свекрухою та невісткою, адже обидві ці жінки люблять одного й того самого чоловіка, однією з яких він є сином, а другий – чоловіком.

Зв’язок мати-дитина, як правило, набагато сильніший, ніж зв’язок між батьком і дітьми, тому багато жінок схильні опікуватися дитиною і після того, як вона виросла, а в деяких випадках – ставитися до дорослого сина, як до малюка. Особливо сильно прихильність матері до дорослих дітей проявляється у тих сім’ях, де мати схильна до гіперопіки і на підсвідомому рівні замінює чоловіка на сина (у сімейних відносинах присутній так званий психологічний шлюб матері з сином). У суспільстві зайва опіка мам по відношенню до дорослих дітей ганьбиться, і вирослих синів таких жінок у народі нерідко називають «мами синками».

Матерям же їхні стосунки з синами здаються гармонійними та ідеальними, і вони не хочуть ні з ким ділити любов та увагу своєї вже дорослої дитини. Поява спочатку дівчини, а потім – нареченої та дружини сина вони сприймають як особисту трагедію, адже на підсвідомому рівні мами впевнені, що чужа жінка вкрала їхнього коханого чоловіка. Сильна ревнощі і пригнічена агресія – це ті емоції, що відчуває гіперопікаюча мати дорослого сина стосовно своєї невістки, і саме вони пояснюють постійне невдоволення свекрухи обраницею сина та причіпки до неї, адже за допомогою такої поведінки мати хоче показати синові, що вона краща. суперниці».

Але не тільки свекрухи можуть ревнувати своїх синів до їхніх дружин – невістки також часто відчувають ревнощі щоразу, коли їхні чоловіки вирішують провести час із батьками. Молоді дружини хочуть проводити зі своїми обранцями якнайбільше часу і мріють, щоб увага чоловіків належала виключно їм. Бажання чоловіка відвідати батьків або просто час від часу спілкуватися з матір’ю по телефону сприймається дружиною як нехтування нею на користь мами. Щоб «відокремити» чоловіка від батьківської сім’ї та повністю заволодіти його вільним часом та увагою, надмірно тривожні та невпевнені в собі жінки намагаються посварити обранця з матір’ю та зіпсувати стосунки зі свекрухою до такої міри, щоб можна було сміливо заявити чоловікові: «обирай – чи я , або вона».

Ревнощі сина до невістки чи навпаки, чоловіка до свекрухи – це одна з найчастіших причин конфліктів між свекрухою та невісткою, але ця причина далеко не єдина. У багатьох випадках до сварок, недорозуміння чи «холодної війни» між цими жінками наводить більш прозові причини: різні погляди на життя, невідповідність очікуванням та побутові питання.

Як правило, свекруха і невістка належать до двох різних поколінь, тому не дивно, що у них можуть бути протилежні світогляд, звички та переваги. Саме через різницю світогляду свекруха може вважати невістку вітряною, несерйозною чи лінивою – словом, невідповідною парою для свого сина. І навіть кардинально різні погляди на життя щодо будь-якої однієї сфери можуть стати каменем спотикання між свекрухою і невісткою, причому не має значення, в чому саме полягає різниця світогляду. Наприклад, воцерковленої свекрухи буде складно порозумітися з невісткою атеїсткою, а свекрухи, яка вважає, що сенс життя будь-якої жінки в дітях – з невісткою кар’єристкою.

Comments are closed.

  • Вибір жіночої еротичної білизни: від інтимності до самовираження
    26.04.2024
    Вибір жіночої еротичної білизни: від інтимності до самовираження

    Жіноча еротична білизна завжди була не лише предметом практичного використання, але й символом сексуальності, жіночності та інтимності. Вона перетинає межі між функціональністю і естетикою, між задоволенням і самовираженням. Вибір еротичної білизни є особистим і відображає... 

  • Вплив суспільства на розвиток анорексії у жінок
    28.01.2024
    Вплив суспільства на розвиток анорексії у жінок

    Анорексія, розлад харчування, який впливає не тільки на фізичне, але і на психічне здоров'я, часто пов'язується з соціокультурними аспектами сучасного суспільства, особливо у відношенні до жінок. Ця стаття розглядає вплив стереотипів та соціокультурних тисків на розвиток...