Жіночий клуб здоров'я: Journal

Мистецтво інтуїції та здоров'я
Вічна мудрість: поняття здоров'я в історії
Пізнай свою сутність: астрологія та здоров'я
Карти таро та здоров'я: критичний аналіз
Мистецтво інтуїції та ваше тіло

Здоров'є становить основу щастя. Воно безпосередньо впливає на всі найважливіші аспекти життя і діяльності людини - на те, як ми любимо, як працюємо, як пізнаємо світ. Здоров'я визначає те, ким ми є, як ставимося до себе та інших людей.

Наше ставлення до сили та краси свого тіла визначає те, як ми живемо.

По суті, наше здоров'я зумовлює наше ставлення до вищих та вічних цінностей. Ми хочемо прожити довге та щасливе життя, повне сенсу та звершень.

Тут ми покажемо, як мистецтво інтуїції здатне допомогти вам знайти досконале здоров'я. Ми віримо, що астрологія, карти таро та власна інтуїція здатні наділити вас новими знаннями, дати вам справжнє розуміння та допомогти опанувати практики, найбільш сприятливі для вашого здоров'я.

Супроводжуючи вас у цій подорожі, ми розкриємо забуті пласти стародавньої мудрості, що дозволяють досягти здоров'я та благополуччя. У нашому світі, орієнтованому на результат та успіх, ми оцінюємо себе не за тими, які ми є, а виходячи з того, чим ми володіємо або чого досягаємо.

Шведська дієта на 7 днів: результати та меню

Схуднення є сильним стресом для організму. Шведські дієтологи розробили щадну систему харчування, що дозволяє скинути кілограми. Шведська дієта на 7 днів передбачає виняток простих вуглеводів, перехід на низькокалорійні продукти. Належить до лояльних систем харчування, процес спалювання жирової тканини відбувається повільно. Завдяки збалансованому меню, втрачаючи вагу, можна почуватися бадьорим, енергійним.

Особливості
Основою харчування на тиждень стають каші, а також низькокалорійні молочні продукти. Білки представлені м’ясом, рибою, яйцем, забезпечують мінералами, вітамінами фрукти та овочі. Не виключається на час корекції ваги та картопля, вживається у відвареному, запеченому вигляді, пюре. Під забороною знаходяться всі прості вуглеводи, які сприяють набору ваги. Солодощі, здоби, кондитерські вироби замінюються вівсяною, гречаною кашею, фруктами.

Меню шведської дієти дозволяє повільно, але впевнено прощатися із зайвою вагою. За тиждень можна втратити від 1 до 4 кг залежно від початкової ваги. Результат досягається за рахунок відновлення процесів метаболізму, покращення травлення. Основа харчування, подана складними вуглеводами, дозволяє не відчувати напади голоду протягом дня. Принципам раціонального меню можна слідувати і після закінчення тижневого раціону.
Шведська дієта на 7 днів відноситься до щадних систем, але також має обмеження до застосування. Не рекомендується за наявності захворювань внутрішніх органів, у період вагітності, лактації, похилого віку. Не підходить система живлення при непереносимості глютена, а також лактози.
Меню шведської дієти
Понеділок
Сніданок – склянка знежиреного молока, запарена гречка без солі.
Обід – склянка молока, салат із помідорів, огірків, трохи знежиреного сиру.
Вечеря – 1-2 відварені картоплини, буряковий салат зі сметаною заправкою, скибочка цільнозернового хліба.
Вівторок
Сніданок – склянка молока, запарена гречка без солі.
Обід – нежирна відварена або запечена риба, мікс-салат (листя салату, помідори, селера), 2 відварені картоплини.
Вечеря – салат з білокачанної капусти, гарбуза, цибулі, зелені, заправленої олією, 2 відварені яйця.
Перед сном випити півсклянки теплого, знежиреного молока.
Середа
Сніданок – склянка теплого молока, 2 слайси твердого сиру, скибочка цільнозернового хліба з насінням.
Обід – склянка яблучного соку, обсмажене на олії філе курки, салат із броколі зі сметаною.
Вечеря – картопляне пюре, 2 слайси твердого сиру, півсклянки молока.
Четвер
Сніданок – яблучний фреш, скибочка цільнозернового хліба.
Обід – запарена гречана каша, запечена індичка.
Вечеря – відварений рис, салат з помідорів, руколи та цибулі. Перед сном випити склянку теплого молока.
За дотримання дієти не потрібно виключати перекушування. Можна використати яблука, цитрусові, кислі ягоди.
П’ятниця
Сніданок – півсклянки знежиреного йогурту, грейпфрут.
Обід – відбивна з індички, 3 відварені картоплини, чашка зеленого чаю.
Вечеря – сезонні ягоди, несолодкі фрукти, яблучний фреш.

Субота
Сніданок – склянка знежиреного молока, запарена гречка без солі.
Обід – зелене яблуко, картопляне пюре, відварена куряча грудка.
Вечеря – відварений рис, овочевий салат (селера, фенхель, помідори) із зеленню та оливковою олією.
Перед сном випити чашку трав’яного чаю чи теплого молока.
Неділя
Сніданок – відварений рис, склянка молока.
Обід – 2 відварені картоплини, запечена або смажена нежирна риба, апельсиновий фреш.

Вечеря – відбивна з пісного м’яса, скибочка цільнозернового хліба, салату з моркви, огірків, болгарського перцю, півсклянки яблучного чи апельсинового соку.
Дієта 6 пелюсток
Шведська дієта з меню на 7 днів розроблена Анною Йоханссон, відноситься до жорстких систем харчування. Завдяки чергуванню монодієт вдається втратити від 3 до 7 кг. Різке схуднення не рідко супроводжується поганим самопочуттям: запамороченням, відчуттям слабкості. Інтенсивне спалювання жирів відбувається внаслідок одного виду продуктів протягом дня. Перевагою є чергування білкових та вуглеводних днів, організм забезпечується життєво важливими речовинами. Не рекомендується повторювати частіше 1 раз на рік. Для закріплення досягнутих результатів після завершення необхідно слідувати принципам здорового харчування.
Понеділок
Рибний день – дозволяються нежирні сорти у відвареному, тушкованому, запеченому вигляді. Можна приготувати бульйон без солі із зеленню. Протягом дня обсяг складає до 500 г риби, розділити слід на 3-4 прийоми. Під час дієти немає обмежень на зелений чай без цукру, мінеральну воду.
Вівторок
Овочевий день – дозволяється у сирому, тушкованому вигляді, об’єм не повинен перевищувати 1.5 кг. В один із прийомів їжі можна випити фреш (помідори, селера, огірки), розбавлений водою, з щіпкою солі.
Середа
На третій день дієти готується курка. Також дієтологи рекомендують грудку індички. Можна тушкувати, варити, запікати, приготувати бульйон. Обмеження до 500 г м’яса, поділити на 4-5 прийомів.

Comments are closed.

  • Вибір жіночої еротичної білизни: від інтимності до самовираження
    26.04.2024
    Вибір жіночої еротичної білизни: від інтимності до самовираження

    Жіноча еротична білизна завжди була не лише предметом практичного використання, але й символом сексуальності, жіночності та інтимності. Вона перетинає межі між функціональністю і естетикою, між задоволенням і самовираженням. Вибір еротичної білизни є особистим і відображає... 

  • Вплив суспільства на розвиток анорексії у жінок
    28.01.2024
    Вплив суспільства на розвиток анорексії у жінок

    Анорексія, розлад харчування, який впливає не тільки на фізичне, але і на психічне здоров'я, часто пов'язується з соціокультурними аспектами сучасного суспільства, особливо у відношенні до жінок. Ця стаття розглядає вплив стереотипів та соціокультурних тисків на розвиток...