Жіночий клуб здоров'я: Journal

Мистецтво інтуїції та здоров'я
Вічна мудрість: поняття здоров'я в історії
Пізнай свою сутність: астрологія та здоров'я
Карти таро та здоров'я: критичний аналіз
Мистецтво інтуїції та ваше тіло

Здоров'є становить основу щастя. Воно безпосередньо впливає на всі найважливіші аспекти життя і діяльності людини - на те, як ми любимо, як працюємо, як пізнаємо світ. Здоров'я визначає те, ким ми є, як ставимося до себе та інших людей.

Наше ставлення до сили та краси свого тіла визначає те, як ми живемо.

По суті, наше здоров'я зумовлює наше ставлення до вищих та вічних цінностей. Ми хочемо прожити довге та щасливе життя, повне сенсу та звершень.

Тут ми покажемо, як мистецтво інтуїції здатне допомогти вам знайти досконале здоров'я. Ми віримо, що астрологія, карти таро та власна інтуїція здатні наділити вас новими знаннями, дати вам справжнє розуміння та допомогти опанувати практики, найбільш сприятливі для вашого здоров'я.

Супроводжуючи вас у цій подорожі, ми розкриємо забуті пласти стародавньої мудрості, що дозволяють досягти здоров'я та благополуччя. У нашому світі, орієнтованому на результат та успіх, ми оцінюємо себе не за тими, які ми є, а виходячи з того, чим ми володіємо або чого досягаємо.

Кисіль при схудненні: чи можна пити крохмальний напій?

Дієти – це обмеження у їжі, що часто призначене для зниження ваги. Цьому сприяють не лише фізичні навантаження, а й правильний вибір продуктів харчування. Але хто сказав, що не можна балувати себе улюбленими солодощами дитинства? А чи можна пити кисіль при схудненні та як не набрати зайві кілограми? Достатньо знати нюанси приготування та вживання страви.

Крохмальний десерт: корисні властивості та шкода
Напій на основі картопляного крохмалю ще на Русі був улюбленим ласощами дітей та дорослих. Їм вгамовували голод і спрагу, запивали щільні обіди.
Проте за старих часів на ведення побуту людина витрачала більше калорій, ніж сьогодні, і в моді були пишнотілі жінки. Сьогодні доведено, що рясне вживання продуктів, що містять крохмалю, негативно позначається на фігурі: крохмаль розпадається на цукор, одна молекула якого відкладається у вигляді 2 молекул жиру.
Але правильне приготування в’язкого ароматного напою позбавить побоювань за фігуру. Користь організму від киселя незаперечна.
Він має обволікаючий ефект, покращує роботу шлунка.
Сприяє тривалому почуттю ситості, причому чим густіший напій, тим довше зберігається ефект.
Здатний замінити повноцінний прийом їжі, калорійність коливається в залежності від основи для приготування. У фруктових та ягідних це 50-70 одиниць, у напої на вершках чи сметані – до 116 ккал.
Містить калій, залізо та магній.
Такий десерт є надійною профілактикою запорів, що часто зустрічається при білкових, вуглеводних чи монодієтах.
Замислюючись, чи можна кисіль на дієті, враховують калорійність напою. В активній фазі скидання ваги краще знизити кількість цукру, що додається, замінивши його стевією.
Також для приготування низькокалорійного киселю краще вибрати домашні компоти, сухофрукти або свіжі ягоди. Густий молочний напій більше завдасть шкоди фігурі.
Важливо! Магазинні готові суміші для заварювання гарячою водою або окропом містять барвники та велику кількість цукру, так що на час боротьби із зайвими кілограмами від них краще відмовитись.
Особливості страви
Організм, ослаблений внаслідок обмежень у харчуванні, буде вдячний не лише за смачний десерт на основі фруктів чи ягід. Корисними стануть наваристі кисільні страви із зернових культур.
Також можна пити кисіль при схудненні, коли страва зварена з вівсяних пластівців. Достатньо на ніч замочити перемелені пластівці «Геркулеса», вранці процідити, довести рідину до кипіння та проварити 5 хвилин. Небагато цукру, чайна ложечка меду або солодкі ягоди зверху – найкращий варіант сніданку для тих, хто мріє схуднути.
При небажанні готувати десерт із картопляного чи кукурудзяного крохмалю, вдаються до рецептів на основі рису. Крупу промивають, заливають холодною водою проти ночі, а вранці проварюють.

Тим, кому під час дієти доводиться більше пити рідини, а хочеться побалувати себе «серйознішою» стравою, прийде на допомогу делікатес із горохового борошна.
Його калорійність разом із тушкованими грибами та обсмаженою цибулею, як вимагає оригінальний рецепт, – 140 ккал на 100 г продукту. Але в ньому присутні не лише вуглеводи, а й рослинні жири та білки. Таке перекушування більш ситне, ніж фруктовий крохмальний десерт.
Як є, щоб не видужати?
Замислюючись, чи можна схуднути на киселі, дієтологи дадуть відповідь: умовно – так. Головне – протягом усього дня не виходити за межі дозволених кілокалорій. Вони розраховуються для кожної людини індивідуально. Однак, якщо пити тільки солодкі фруктові десерти на крохмалі, втрата ваги відбуватиметься і за рахунок втрати м’язової маси.
Також мінус є вживання великої кількості крохмалю, що сприяє викиду в кров інсуліну – він відповідає за пробудження апетиту.
Але є хитрощі, які допоможуть при схудненні.
Потрібно вживати страву в перервах між основними прийомами їжі, але й не пізніше ніж за пару годин до вечері.
Є десерт трохи більше 2-3 разів у день, обсягом 100 – 150 р кожен прийом.
Не балувати себе таким перекушуванням після фізичних навантажень, спрямованих на скидання ваги, протягом 2 годин після закінчення тренування.
Відмовитися від напою, який більше доби простояв у холодильнику. На холоді крохмаль швидше перетворюється на цукор.
Чи не закінчувати їм прийом їжі. Їжу взагалі краще не запивати.
Щоб штучно зменшити калорійність продукту, можна приготувати менш густий десерт. Тоді на літр окропу беруть не 3 столові ложки крохмалю, а 1 – 1,5.

Їжа має бути корисною, але іноді дотримуватися правильного харчування складно. Тоді на допомогу прийдуть розвантажувальні дні на популярному слов’янському напої. Він стане незамінним для фігури, якщо в ньому будуть присутні буряковий сік, лляне насіння або кефір.
Але важливо пам’ятати: схуднення не повинно бути катуванням для організму, достатньо збалансованого раціону та ведення калькулятора калорій. В іншому ж кисіль – найкращий помічник.

Comments are closed.

  • Вибір жіночої еротичної білизни: від інтимності до самовираження
    26.04.2024
    Вибір жіночої еротичної білизни: від інтимності до самовираження

    Жіноча еротична білизна завжди була не лише предметом практичного використання, але й символом сексуальності, жіночності та інтимності. Вона перетинає межі між функціональністю і естетикою, між задоволенням і самовираженням. Вибір еротичної білизни є особистим і відображає... 

  • Вплив суспільства на розвиток анорексії у жінок
    28.01.2024
    Вплив суспільства на розвиток анорексії у жінок

    Анорексія, розлад харчування, який впливає не тільки на фізичне, але і на психічне здоров'я, часто пов'язується з соціокультурними аспектами сучасного суспільства, особливо у відношенні до жінок. Ця стаття розглядає вплив стереотипів та соціокультурних тисків на розвиток...