Жіночий клуб здоров'я: Journal

Мистецтво інтуїції та здоров'я
Вічна мудрість: поняття здоров'я в історії
Пізнай свою сутність: астрологія та здоров'я
Карти таро та здоров'я: критичний аналіз
Мистецтво інтуїції та ваше тіло

Здоров'є становить основу щастя. Воно безпосередньо впливає на всі найважливіші аспекти життя і діяльності людини - на те, як ми любимо, як працюємо, як пізнаємо світ. Здоров'я визначає те, ким ми є, як ставимося до себе та інших людей.

Наше ставлення до сили та краси свого тіла визначає те, як ми живемо.

По суті, наше здоров'я зумовлює наше ставлення до вищих та вічних цінностей. Ми хочемо прожити довге та щасливе життя, повне сенсу та звершень.

Тут ми покажемо, як мистецтво інтуїції здатне допомогти вам знайти досконале здоров'я. Ми віримо, що астрологія, карти таро та власна інтуїція здатні наділити вас новими знаннями, дати вам справжнє розуміння та допомогти опанувати практики, найбільш сприятливі для вашого здоров'я.

Супроводжуючи вас у цій подорожі, ми розкриємо забуті пласти стародавньої мудрості, що дозволяють досягти здоров'я та благополуччя. У нашому світі, орієнтованому на результат та успіх, ми оцінюємо себе не за тими, які ми є, а виходячи з того, чим ми володіємо або чого досягаємо.

Що не можна говорити свекрусі?

Складні або натягнуті стосунки зі свекрухою часто ускладнюються ще й через кинуті ненароком фрази, яким ви навіть не надали жодного значення. Випадково образивши маму чоловіка, ви ризикуєте втратити її довіру, і тільки сильніше розжарити стосунки. У цій статті ми підкажемо, які фрази варто утриматися при спілкуванні зі свекрухою.

1. “Ви мені зобов’язані”. Погодьтеся, вона зовсім не шукала з вами спілкування, тому кидати такі фрази на її адресу буде як мінімум безглуздо. Її син обрав вас собі як дружину, а свекруха, незважаючи на те, хотілося їй цього чи ні, змушена була змиритися і прийняти вибір своєї дитини. Вона не брала на себе відповідальності за ваші вчинки, і не наполягала на тому, щоб ви поріднилися. Так що ця жінка абсолютно нічого вам не винна. Іноді новоспечені дружини вважають, що батьки з обох боків повинні докладати зусиль для того, щоб новому осередку суспільства жилося комфортно. Але коли їм вдасться пожити заради себе? Батьки виростили вас і вашого чоловіка, поставили на ноги, і заслуговують на відпочинок. А всіма силами збирати гроші на житло для нової сім’ї або за першим покликом вдаватися няньчити онуків вони не зобов’язані.

2. “Мій колишній …”. Ви могли чути таку історію від подруги чи знайомої. І подібні речі неодмінно варто брати до уваги. Ви можете довірливо спілкуватися зі свекрухою, проте не варто ділитися з нею подробицями своїх попередніх стосунків. Такі моменти ви можете обговорити зі своєю мамою чи подругою, сестрою, хрещеною… Але не з мамою чоловіка. Тим більше не варто проводити порівняльну характеристику її сина з вашим попереднім кавалером. По-перше, якщо ви самі виявите бажання розповісти про своє колишнє, вона грішною справою подумає, що ви досі відчуваєте до нього якісь почуття. Ще один варіант розвитку подій – це коли те, що ви розповісте про свої відносини свекрухи, буде донесено до його відома. Вам потрібний зайвий привід для з’ясування стосунків?

3. “Ми розберемося самі”. Свекрухи часто вважають, що краще за невісток знають, як виховувати дитину, де дешевше купувати продукти, як правильно потрібно готувати їсти, і як дружина повинна спілкуватися зі своїм чоловіком… У неї справді великий життєвий досвід, але будь-яку невістку дратуватиме той факт, що свекруха скрізь намагається виправити її та нав’язати свою модель поведінки. Замість того, щоб злитися, намагатися донести свекрусі, що ви і без неї знаєте, як треба побут, просто послухайте її мовчки, покивайте головою… і зробіть по-своєму. Так вам вдасться уникнути зайвого нервування і лайки. Ще один варіант вберегти свої нерви від порад свекрухи – це спрямувати її енергію та бажання допомагати у потрібне русло. Дозвольте їй виявляти верховенство в питаннях, які у вас не викликають ніякого ентузіазму. Наприклад, якщо свекруха вважає, що ніхто не може обійти її в кулінарії або випічці – то дозвольте їй робити це замість вас, і насолоджуйтесь смачними стравами.

4. «Ви виростили маминого синка». Не варто дорікати свекрусі тим, що вона виховала сина не так, як вам подобається. Недоліки є у кожної людини, і ви ухвалювали рішення самостійно, коли погодилися вийти заміж за свого чоловіка. Якщо ви добровільно прийняли його з усіма плюсами та мінусами, то потім нікого не варто дорікати. Та й зрештою, якій матері сподобається, коли хтось ображає її дитину?

Comments are closed.

  • Вибір жіночої еротичної білизни: від інтимності до самовираження
    26.04.2024
    Вибір жіночої еротичної білизни: від інтимності до самовираження

    Жіноча еротична білизна завжди була не лише предметом практичного використання, але й символом сексуальності, жіночності та інтимності. Вона перетинає межі між функціональністю і естетикою, між задоволенням і самовираженням. Вибір еротичної білизни є особистим і відображає... 

  • Вплив суспільства на розвиток анорексії у жінок
    28.01.2024
    Вплив суспільства на розвиток анорексії у жінок

    Анорексія, розлад харчування, який впливає не тільки на фізичне, але і на психічне здоров'я, часто пов'язується з соціокультурними аспектами сучасного суспільства, особливо у відношенні до жінок. Ця стаття розглядає вплив стереотипів та соціокультурних тисків на розвиток...