Жіночий клуб здоров'я: Journal

Мистецтво інтуїції та здоров'я
Вічна мудрість: поняття здоров'я в історії
Пізнай свою сутність: астрологія та здоров'я
Карти таро та здоров'я: критичний аналіз
Мистецтво інтуїції та ваше тіло

Здоров'є становить основу щастя. Воно безпосередньо впливає на всі найважливіші аспекти життя і діяльності людини - на те, як ми любимо, як працюємо, як пізнаємо світ. Здоров'я визначає те, ким ми є, як ставимося до себе та інших людей.

Наше ставлення до сили та краси свого тіла визначає те, як ми живемо.

По суті, наше здоров'я зумовлює наше ставлення до вищих та вічних цінностей. Ми хочемо прожити довге та щасливе життя, повне сенсу та звершень.

Тут ми покажемо, як мистецтво інтуїції здатне допомогти вам знайти досконале здоров'я. Ми віримо, що астрологія, карти таро та власна інтуїція здатні наділити вас новими знаннями, дати вам справжнє розуміння та допомогти опанувати практики, найбільш сприятливі для вашого здоров'я.

Супроводжуючи вас у цій подорожі, ми розкриємо забуті пласти стародавньої мудрості, що дозволяють досягти здоров'я та благополуччя. У нашому світі, орієнтованому на результат та успіх, ми оцінюємо себе не за тими, які ми є, а виходячи з того, чим ми володіємо або чого досягаємо.

Як відновити шкіру та волосся після зими.

Суха і почервоніла шкіра, тонке і тьмяне волосся. Зимові холоди пройшли, але як подарувати шкірі та волоссю здоровий вигляд та життєву силу? Які косметичні засоби, процедури зможуть привести їх у нормальний стан і до весни?

Як покращити стан шкіри
Через морози шкіра висихає набагато більше, ніж улітку. Тому взимку замість зволожуючих кремів вдень потрібні жирні живильні креми, вночі – зволожуючі.

Обвітрена взимку шкіра стала грубіше, пори звузилися і важко звільняються від зайвого шкірного сала, зібралося безліч ороговілих частинок, що псують колір обличчя. Це легко виправляється шляхом проведення процедур, що відновлюють.

Салонний варіант. Пілінг
Відновлювати шкіру обличчя потрібно з очищення від частинок, що ороговіли. Ця процедура називається «пілінгом», який буває:

– механічним – поверхневим, середнім (мікродермабразією) та глибоким (дермабразією);

– хімічним – поверхневим (фруктові кислоти), середнім (трихлороцтовою або саліциловою кислотами) та глибоким (феноловою кислотою);

– фізичним – поверхневим (ультразвуком, ербієвим лазером), середнім (ербієвим лазером) та глибоким (лазером CO2).

Для молодої шкіри роблять поверхневий пілінг, а середній і глибокий – це більше процедури з омолодження, що дозволяють вирішити проблеми вікового плану (в’янення, зниження тонусу, зморшки, пігментація), призначають їх лише після 30 років.

Після глибокого хімічного пілінгу шкірі потрібно досить багато часу, щоб відновитися, тому обличчя не впливають на сонце, інакше не уникнути пігментних плям або рубців. Відновлювальний період інших видів глибокого пілінгу також потребує захисту шкіри.

Домашній варіант. Скраби
Існує великий вибір скрабів для використання вдома. Рекомендується вибирати скраб із лінії основної косметики, які доповнюватимуть один одного. Можна зробити пілінг із натуральних засобів. Для цього сметана або кисле молоко змішується з оливковою олією, наноситься на обличчя на 15 хв. Це допоможе швидко позбутися червоних плям і лущення.

Ананс та папайя
Альтернатива хімічному пілінгу – маска з ананаса та папайї. Береться 1 чашка м’якоті ананаса, змішується з половиною чашкою м’якоті папайї, додається пара ч. л. меду, наноситься та залишається на 5 хвилин, потім змивається водою. Проводитиметься така процедура раз на тиждень.

Ще можна сік яблука змішати зі ст. л. вершків, додати стільки ж вівсяного борошна і нанести на півгодини.

Ананас та ківі
У рівних кількостях береться м’якоть ананаса, ківі, банана. Наноситься на обличчя хвилин на 10 і змивається водою. Відмінний колір обличчя гарантовано. І для цього «хімічного» пілінгу використовується все, в чому є фруктові кислоти.

Ще варіант – змішати ч. л. меду із ч. л. гліцерину, додати яєчний жовток, нанести на обличчя. Коли маска підсохне, змивається водою.

Сіль та сода
Менш екзотичний, а головне – дешевий, вид скрабу, що легко готується в домашніх умовах. Одна ст. л. звичайного крему поєднується з ч. л. солі та соди, наноситься на 5 хвилин.

Вівсянка та вода
Вівсяна крупа розмелюється до дрібних крупинок, змішується з водою, наноситься на обличчя легкими рухами. Процедуру можна робити при ранковому чи вечірньому вмиванні щодня.

Як покращити стан волосся
Волоссям, як і шкірі обличчя, довелося зазнати перевантаження в зимовий період. Опалення робить повітря дуже сухим, а волосся – сухим, ламким, січеним, воно важко укладається і розчісується.

Відмовляємося від гарячого укладання
Не можна мити волосся дуже гарячою водою (вона висушить волосся) або холодною водою (підсилить роботу сальних залоз). Шампунь використовуйте зволожуючий, використовуйте кондиціонери або бальзам. Сушіть волосся природним чином, а якщо потрібне укладання феном, робіть це дуже дбайливо – тримати фен потрібно не ближче ніж 20-30 см від голови і використовуйте захисні засоби.

МАСКУЄМО волосся
Дуже корисно робити 2 рази на тиждень маски для волосся.

– Для нормального волосся: сік цибулі, реп’яхову олію та мед (все по 2 ст.л.) змішуються і втираються в коріння волосся, залишаються на годину і вимивається з шампунем.

– Для тонкого, пошкодженого волосся: рицинова олія, реп’яхова олія (по 3 ч.л.) і 6 ч. л. лимонного соку перемішуються і наносяться на волосся, залишаються під рушником на 2 години і змиваються.

– Для жирного волосся: одна айва, очищена від насіння, заливається склянкою води, кип’ятиться на слабкому вогні 5 хвилин. Охолоджену айву втирають у шкіру голови.

– Для сухого волосся: житній хліб (200 гр.) подрібнюється і заливається гарячою водою, настоюється 5-6 годин, потім додається 1 яйце, добре перемішується і наноситься по всьому волоссю і втирається в коріння, замотати рушником хвилин на 40, потім ретельно прополоскати теплою водою, але додатково мити голову не потрібно.

Comments are closed.

  • Вибір жіночої еротичної білизни: від інтимності до самовираження
    26.04.2024
    Вибір жіночої еротичної білизни: від інтимності до самовираження

    Жіноча еротична білизна завжди була не лише предметом практичного використання, але й символом сексуальності, жіночності та інтимності. Вона перетинає межі між функціональністю і естетикою, між задоволенням і самовираженням. Вибір еротичної білизни є особистим і відображає... 

  • Вплив суспільства на розвиток анорексії у жінок
    28.01.2024
    Вплив суспільства на розвиток анорексії у жінок

    Анорексія, розлад харчування, який впливає не тільки на фізичне, але і на психічне здоров'я, часто пов'язується з соціокультурними аспектами сучасного суспільства, особливо у відношенні до жінок. Ця стаття розглядає вплив стереотипів та соціокультурних тисків на розвиток...