Жіночий клуб здоров'я: Journal

Мистецтво інтуїції та здоров'я
Вічна мудрість: поняття здоров'я в історії
Пізнай свою сутність: астрологія та здоров'я
Карти таро та здоров'я: критичний аналіз
Мистецтво інтуїції та ваше тіло

Здоров'є становить основу щастя. Воно безпосередньо впливає на всі найважливіші аспекти життя і діяльності людини - на те, як ми любимо, як працюємо, як пізнаємо світ. Здоров'я визначає те, ким ми є, як ставимося до себе та інших людей.

Наше ставлення до сили та краси свого тіла визначає те, як ми живемо.

По суті, наше здоров'я зумовлює наше ставлення до вищих та вічних цінностей. Ми хочемо прожити довге та щасливе життя, повне сенсу та звершень.

Тут ми покажемо, як мистецтво інтуїції здатне допомогти вам знайти досконале здоров'я. Ми віримо, що астрологія, карти таро та власна інтуїція здатні наділити вас новими знаннями, дати вам справжнє розуміння та допомогти опанувати практики, найбільш сприятливі для вашого здоров'я.

Супроводжуючи вас у цій подорожі, ми розкриємо забуті пласти стародавньої мудрості, що дозволяють досягти здоров'я та благополуччя. У нашому світі, орієнтованому на результат та успіх, ми оцінюємо себе не за тими, які ми є, а виходячи з того, чим ми володіємо або чого досягаємо.

Як обтягнути узголів’я ліжка

Спинка для кровати

Узголів’я ліжка є центральною частиною спальні. З його допомогою можна надати кімнаті унікальності, доповнити загальний стиль. У стандартному випадку воно оформлене в тому ж стилі, що й саме ліжко. Магазинний, покупний варіант не завжди оригінальний, тому можна спробувати зробити щось особливе в цьому напрямі на власний розсуд. А якщо ви бажаєте вибрати нове диван-ліжко і у вас виникають труднощі з цим, то фахівці магазину Kram-UA з радістю вам допоможуть в цьому. В асортименті інтернет-магазину широкий ряд різних моделей, що відрізняються характеристиками та функціоналом. У вас також є можливість купити диван-ліжко як вже в готовому варіанті, так і оформити індивідуальне виконання під замовлення.

63776c361f421.jpeg

Обтяжка узголів’я ліжка своїми руками – непросте завдання, оскільки потребує не тільки наявності дизайнерських ідей, а й певних навичок, терпіння та уважності до деталей. Перед тим, як розпочати цей процес, слід визначитися з матеріалом, підготувати ескіз, прикинути розташування декору, гудзиків, запастися необхідним інструментом.

Підготовка до обтяжки

Обтяжка узголів’я ліжка потребує наступних інструментів:

  • Лобзика;
  • Дрилі з набором свердл;
  • Степлера;
  • Викрутки;
  • Молотка;
  • Клею ПВА;
  • Ножиць чи ножа.

Як основні та витратні матеріали знадобиться фанерний лист, наповнювач (поролон), синтепон або ватин, а також кнопки, цвяхи, гачки та гудзики.

Для зовнішньої перетяжки узголів’я, як правило, береться той же матеріал, яким перетягнуте саме ліжко, хоча можна використовувати щось інше. Найбільш оптимальними оббивними матеріалами є жаккард, шеніл, флок, замша або шкіра, гобелен, велюр і т.д.

Вибір узголів’я

Узголів’я може бути вже готовим, тобто використовувати покупний варіант. Найчастіше воно тверде. У цьому випадку фанера не буде потрібна, і обтяжка залежатиме від розміру та форми готового виробу. Якщо ви вирішили виготовити узголів’я, вам знадобиться виміряти саме ліжко, врахувати його особливості, визначитися з формою та висотою узголів’я та вирізати заготовку самому.

Другий варіант більш привабливий, оскільки дозволяє самому задати дизайн і діяти на свій розсуд, проте він більш витратний за працею та часом. У кожному разі, першому етапі слід підготувати саме узголів’я (тверде). У ньому слід просвердлити отвори для ґудзиків у певній послідовності, згідно з ескізом.

Обтяжка узголів’я

Обтяжка узголів’я ліжка здійснюється в наступній послідовності:

  1. Підганяється поролон під форму узголів’я. Для обрізання матеріалу використовуються ножиці.
  2. Поролон притискається до фанери за допомогою ватину та фіксується степлером. Наповнювач повинен лежати щільно на фанері. Все зайве слід відрізати. Якщо поролон погано кріпиться, скористайтесь клеєм;
  3. Поверх наповнювача накладається оббивний матеріал. Кріпиться він так само, за допомогою степлера. Натяжка повинна починатися з центру з розподілом до країв, при цьому розмір защипів має бути однаковим.
  4. Оббивним матеріалом обтягуються гудзики. На них він кріпиться за допомогою голки та ниток для вишивання. Самі гудзики фіксуються у підготовлених раніше отворах. Кінці ниток повинні бути зі зворотного боку узголів’я.
  5. Готове м’яке узголів’я кріпиться до стіни за допомогою спеціальних гачків. Якщо ви оббивали наявне узголів’я, воно закріплюється назад на ліжко.

Варіанти декорування

Крім ґудзиків узголів’я може декоруватися за допомогою вишитого на ньому орнаменту, що робиться за допомогою декоративних гвоздиків. Також під них можуть підкладатися вузькі стрічки. На ґудзики можуть нашиватися бантики.

Якщо узголів’я прикріплено до стіни, на ньому добре виглядатимуть декоративні подушечки, які можна прикріпити гачками або стрічками і розташувати їх у шаховому порядку. У цілому декорування здійснюється на ваш повний розсуд.

Comments are closed.

  • Вибір жіночої еротичної білизни: від інтимності до самовираження
    26.04.2024
    Вибір жіночої еротичної білизни: від інтимності до самовираження

    Жіноча еротична білизна завжди була не лише предметом практичного використання, але й символом сексуальності, жіночності та інтимності. Вона перетинає межі між функціональністю і естетикою, між задоволенням і самовираженням. Вибір еротичної білизни є особистим і відображає... 

  • Вплив суспільства на розвиток анорексії у жінок
    28.01.2024
    Вплив суспільства на розвиток анорексії у жінок

    Анорексія, розлад харчування, який впливає не тільки на фізичне, але і на психічне здоров'я, часто пов'язується з соціокультурними аспектами сучасного суспільства, особливо у відношенні до жінок. Ця стаття розглядає вплив стереотипів та соціокультурних тисків на розвиток...