Жіночий клуб здоров'я: Journal

Мистецтво інтуїції та здоров'я
Вічна мудрість: поняття здоров'я в історії
Пізнай свою сутність: астрологія та здоров'я
Карти таро та здоров'я: критичний аналіз
Мистецтво інтуїції та ваше тіло

Здоров'є становить основу щастя. Воно безпосередньо впливає на всі найважливіші аспекти життя і діяльності людини - на те, як ми любимо, як працюємо, як пізнаємо світ. Здоров'я визначає те, ким ми є, як ставимося до себе та інших людей.

Наше ставлення до сили та краси свого тіла визначає те, як ми живемо.

По суті, наше здоров'я зумовлює наше ставлення до вищих та вічних цінностей. Ми хочемо прожити довге та щасливе життя, повне сенсу та звершень.

Тут ми покажемо, як мистецтво інтуїції здатне допомогти вам знайти досконале здоров'я. Ми віримо, що астрологія, карти таро та власна інтуїція здатні наділити вас новими знаннями, дати вам справжнє розуміння та допомогти опанувати практики, найбільш сприятливі для вашого здоров'я.

Супроводжуючи вас у цій подорожі, ми розкриємо забуті пласти стародавньої мудрості, що дозволяють досягти здоров'я та благополуччя. У нашому світі, орієнтованому на результат та успіх, ми оцінюємо себе не за тими, які ми є, а виходячи з того, чим ми володіємо або чого досягаємо.

Незайві поради для дружини та чоловіка

З одного боку, у важких ситуаціях ми шукаємо доброї поради. З іншого – у глибині душі вважаємо, що й самі все чудово знаємо та розуміємо, а тому чужі поради виглядають нав’язливими та зайвими. Особливо це стосується порад, що стосуються проблем у сім’ї.

Та й, одна річ, якщо таку пораду дає доглянута, акуратна жінка, у чиїй родині все благополучно, а в хаті затишно і пахне пирогами. Зовсім інакше виглядає розтріпу в засмальцьованому халаті, яка намагається повчати всіх і вся, не замислюючись, як це виглядає збоку.
Тим не менш, завжди розумно пораду вислухати, а от слідувати йому чи ні, тут кожна з нас має вирішувати самостійно. Хоча до порад психологів, фахівців із сімейних відносин, є сенс прислухатися! Адже ви дійсно хочете зберегти у своїй сім’ї і романтику перших зустрічей, і тепло відносин, і розуміння, і повагу. А як це зробити?
Ніколи не втрачайте психологічного контакту та довірливості у стосунках один з одним. Обговорюйте всі проблеми та проблеми спільно, довіряйте один одному і не бійтеся відкрити свої почуття. Навіть якщо вас щось зачепило, наприклад, необережне слово, неувага, якийсь вчинок, не збирайте образи, інакше рано чи пізно вони обрушаться на вас лавиною, завдавши серйозних руйнацій сімейних стосунків. Якщо вас щось засмутило у поведінці партнера, спокійно поясніть причину образи, що саме вас зачепило, тому що ваш партнер може просто не здогадуватися про ваші почуття.
Намагайтеся бути щирими. Якщо у спільному житті ви виявили якісь риси характеру, не поспішайте переробляти вашого партнера. Не шукайте в ньому недоліки, а навпаки, частіше підкреслюйте ті чудові якості, за які ви його полюбили і погодилися вийти заміж. Дозвольте коханій людині залишатися поряд із вами самим собою. Дозвольте собі залишитися собою з іншими. І, звичайно ж, навіть у стані роздратування, втоми, все ж таки розмовляйте один з одним гранично обережно і делікатно, тому що про багато слів, що вирвалися, потім доведеться пошкодувати.
Уникайте розмов на підвищених тонах, не доводьте справу до скандалів із взаємними закидами і звинуваченнями, а в проблемах, що виникають, обговорюйте конкретні факти, не узагальнюючи, не пригадуючи всі гріхи і помилки, вчинені вашим чоловіком за все спільне життя. І навіть у разі конфлікту, сварки, шукайте спосіб подолання, вирішення проблеми, а не можливість висловити все, що наболіло.
Вчіться не вимагати, а висловлювати побажання, не ображатись, а приймати те, що не відповідає вашим початковим уявленням. І не забувайте дякувати один одному навіть за незначні послуги.
Є одне чудове правило щасливої сім’ї – ніколи не лягайте спати, не помирившись! А в будь-якій сварці насамперед постарайтеся зрозуміти, чому так сталося, а не звинувачувати у всьому партнера.
Вмійте влаштовувати одне одному свята просто так, без приводу. Придумайте свої дати, свої події, готуйтеся до них, даруйте маленькі подарунки, не чекаючи свят, а для того, щоб кохана людина завжди відчувала вашу увагу та турботу, вашу любов та ніжність. Будь-яка дрібниця – наприклад, запалені свічки до вечері на столі або збуджуючого забарвлення постільна білизна. створять саме той настрій, на який ви чекаєте.
Якщо ж ви відчуваєте, що у ваші стосунки прийшло нерозуміння, якщо ви помічаєте недобре, не уникайте вирішення проблеми, заплющуючи очі в надії, що саме минеться. У таких випадках потрібно спробувати і чужий досвід проаналізувати, і навіть звернутися за консультацією до фахівця-психолога.
У ваших силах багато, якщо не все. І сімейне щастя великою мірою залежить від жінки, від її жіночої мудрості, терпіння, уміння зберігати тепло у сімейному вогнищі. Не шкодуйте сил – результат окупити усі ваші зусилля!

Comments are closed.

  • Вибір жіночої еротичної білизни: від інтимності до самовираження
    26.04.2024
    Вибір жіночої еротичної білизни: від інтимності до самовираження

    Жіноча еротична білизна завжди була не лише предметом практичного використання, але й символом сексуальності, жіночності та інтимності. Вона перетинає межі між функціональністю і естетикою, між задоволенням і самовираженням. Вибір еротичної білизни є особистим і відображає... 

  • Вплив суспільства на розвиток анорексії у жінок
    28.01.2024
    Вплив суспільства на розвиток анорексії у жінок

    Анорексія, розлад харчування, який впливає не тільки на фізичне, але і на психічне здоров'я, часто пов'язується з соціокультурними аспектами сучасного суспільства, особливо у відношенні до жінок. Ця стаття розглядає вплив стереотипів та соціокультурних тисків на розвиток...