Жіночий клуб здоров'я: Journal

Мистецтво інтуїції та здоров'я
Вічна мудрість: поняття здоров'я в історії
Пізнай свою сутність: астрологія та здоров'я
Карти таро та здоров'я: критичний аналіз
Мистецтво інтуїції та ваше тіло

Здоров'є становить основу щастя. Воно безпосередньо впливає на всі найважливіші аспекти життя і діяльності людини - на те, як ми любимо, як працюємо, як пізнаємо світ. Здоров'я визначає те, ким ми є, як ставимося до себе та інших людей.

Наше ставлення до сили та краси свого тіла визначає те, як ми живемо.

По суті, наше здоров'я зумовлює наше ставлення до вищих та вічних цінностей. Ми хочемо прожити довге та щасливе життя, повне сенсу та звершень.

Тут ми покажемо, як мистецтво інтуїції здатне допомогти вам знайти досконале здоров'я. Ми віримо, що астрологія, карти таро та власна інтуїція здатні наділити вас новими знаннями, дати вам справжнє розуміння та допомогти опанувати практики, найбільш сприятливі для вашого здоров'я.

Супроводжуючи вас у цій подорожі, ми розкриємо забуті пласти стародавньої мудрості, що дозволяють досягти здоров'я та благополуччя. У нашому світі, орієнтованому на результат та успіх, ми оцінюємо себе не за тими, які ми є, а виходячи з того, чим ми володіємо або чого досягаємо.

5 щоденних звичок, які допоможуть тобі схуднути

Насправді такі дрібниці, як постійні перекушування протягом дня або відмова від обіду на користь роботи, легко здатні звести нанівець весь результат твоїх ретельних тренувань у залі. Але варто внести в своє життя деякі звички – і ніщо не дасть тобі зійти зі шляху до постаті мрії. П’ять таких хитрощів – перед тобою.

1. Прислухайся до свого голоду
Американський дієтолог Алісса Рамсі впевнена, що стежити за своїми відчуттями дуже важливо. Якщо ти весь день завантажена роботою, можеш просто не звернути увагу на поклик шлунка про допомогу. “Це призведе до того, що ти з’їси надто багато за вечерею”, – стверджує Рамсі. Краще заздалегідь склади план харчування та дотримуйся його протягом дня. Так ти триматимеш свій голод під суворим контролем, і рука не потягнеться до упаковки з цукерками.

2. Контролюй кожен шматочок
Врахуй, сказане вище не означає, що ти маєш їсти щоразу, як бачиш їжу. «Тобі тільки здається, що ти просто спробуєш чергові ласощі і це ні на що не вплине. Але спитай себе, скільки разів на день ти піддаєшся такій спокусі? – зазначає Алісса. – У цих невинних, на перший погляд, перекусах може виявитися більше калорій, ніж у салаті, який ти з’їси на обід». А, постійно вхоплюючи по шматочку, ти до ладу не відчуєш ні почуття голоду, ні насичення. Так що, перш ніж покласти в рот часточку шоколаду, постав собі питання, чи дійсно ти голодна або жуєш просто за звичкою.

3. Більше рухайся
Якщо ти робиш ранкову зарядку, то ми пишаємося тобою. До того ж, дослідження журналу Medicine and Science in Sports and Exercise показало, що ті, хто старанно її виконує, споживають менше калорій протягом дня. Але це не привід розслаблятися! «Коли ти весь день сидиш за комп’ютером, позитивний ефект від зарядки практично нівелюється, – розповідає Рамсі. – Постарайся вставати і рухатися хоча б раз на годину, навіть якщо це всього на кілька хвилин. Тобі точно зарахується». Наприклад, пройдися до колеги з сусіднього відділу і задай питання, що виникло особисто, не пиши листа.

4. Пий більше води
«Люди недооцінюють вплив нестачі рідини, – каже Алісса. – Навіть через невелике зневоднення (а це 1–2 склянки) тобі може здатися, що ти голодна, хоча насправді тобі просто треба попити». Нехай на твоєму робочому столі завжди стоїть пляшка води і не забувай пити її регулярно. Це вбереже тебе від марш-кидка до автомата зі снеками та покращить твій метаболізм.

5. Проводь інтервальні тренування
Вирушаючи до спортзалу перед вечерею, вибирай високоінтенсивні інтервальні тренування. “Чередіння інтенсивних вправ з невеликими перервами для відновлення допомагає спалювати більше калорій як під час самого тренування, так і протягом доби після неї”, – нагадує Рамсі. За словами експерта, навіть короткі програми можуть бути дуже ефективними. Займайся по 10 хвилин в обідню перерву або після роботи: чергуй 20-30 секунд вправ з 30-60 секунд перерв.

Comments are closed.

  • Вибір жіночої еротичної білизни: від інтимності до самовираження
    26.04.2024
    Вибір жіночої еротичної білизни: від інтимності до самовираження

    Жіноча еротична білизна завжди була не лише предметом практичного використання, але й символом сексуальності, жіночності та інтимності. Вона перетинає межі між функціональністю і естетикою, між задоволенням і самовираженням. Вибір еротичної білизни є особистим і відображає... 

  • Вплив суспільства на розвиток анорексії у жінок
    28.01.2024
    Вплив суспільства на розвиток анорексії у жінок

    Анорексія, розлад харчування, який впливає не тільки на фізичне, але і на психічне здоров'я, часто пов'язується з соціокультурними аспектами сучасного суспільства, особливо у відношенні до жінок. Ця стаття розглядає вплив стереотипів та соціокультурних тисків на розвиток...